Categoriën

Archief

Toch met twee paarden naar Mannheim

Vrijdag vertrekken we naar het Duitse Mannheim, voor de eerste observatiewedstrijd richting Londen. In eerste instantie mocht iedereen vanwege het beperkte aantal startplaatsen met slechts één paard starten, maar vanwege een aantal afmeldingen mag ik nu toch zowel Vorman als Florencia starten. Voor Florencia is de voorbereiding een beetje ongelukkig. We hadden een behandeling door de osteopaat al uitgesteld vanwege de wedstrijden in Moorsele en Montfoort.
Toen ze niet mee leek te kunnen naar Mannheim was dat de uitgelezen mogelijkheid om haar te laten behandelen, zodat we tijd genoeg hadden tot de eerstvolgende wedstrijd. Twee dagen later bleek ze opeens toch nog mee te kunnen. Vanwege de tijd die een paard vaak nodig heeft na een behandeling is de voorbereiding dus heel anders als we graag hadden gewild, maar goed daar heb ik inmiddels de nodige ervaring mee laten we maar zeggen. We gaan er gewoon voor, en ze doet hoe dan ook weer de nodige ervaring op die ook later in het selectietraject misschien nog van pas kan komen.
Met Vorman hebben we in ieder geval minder uitdagingen in de voorbereiding. Ze doet het goed in de training, dus ik hoop dat we de lijn van Montfoort door kunnen zetten, en zo de benodigde scores voor NOC*NSF kunnen behalen. Uiteraard zal ik vanuit Duitsland weer zoveel mogelijk deze site up to date houden. Wordt wederom vervolgd.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.