Categoriƫn

Archief

Internationale wedstrijd in Roosendaal toegevoegd aan kalender

Op de website van de FEI is nu officieel de internationale wedstrijd van juli in Nederland aan de kalender toegevoegd. Deze zgn. CPEDI3* wedstrijd zal van 12 t/m 15 juli worden gehouden bij Ruitersportcentrum Den Goubergh in Roosendaal. Het is natuurlijk super dat er weer een internationale wedstrijd op Nederlandse bodem wordt gehouden, de laatste internationale outdoorwedstrijd was denk ik de Dutch Open in 2005.
Omdat deze wedstrijd slechts zes weken voor de Paralympics staat gepland, zal de buitenlandse deelname misschien beperkt blijven, maar de strijd zal er zeker niet minder om zijn. Bondscoach Jeannette Wolfs heeft deze wedstrijd namelijk aangewezen als de laatste observatiewedstrijd, wat betekend dat na deze wedstrijd het team voor Londen bekend zal worden gemaakt. De eerste observatiewedstrijd is volgende week in het Duitse Mannheim, waarna we via het NK in Hoofddorp begin juni eindigen in Roosendaal. Genoeg te doen dus de komende tijd…

2 reacties aanInternationale wedstrijd in Roosendaal toegevoegd aan kalender

  • Nicole Den Dulk via Facebook

    Dat is super!! Weer een kans erbij. Tot volgende week in Mannheim.

  • christa

    Dat is goed nieuws, eindelijke weer een grote wedstrijd in nederland.
    Succes volgende week in mannheim.