Categoriën

Archief

Belangrijke week

Deze week is onverwachts belangrijker geworden dan oorspronkelijk gepland. Er stond een ‘gewone’ rubriek voor A-kader leden gepland op het CHIO Rotterdam op woensdagavond, maar omdat de wedstrijd in Roosendaal niet doorgaat is het CHIO voor ons gepromoveerd tot observatiewedstrijd. Helaas is onze rubriek vanwege de overweldigende belangstelling voor de landenwedstrijd in de reguliere dressuur van de avond verplaatst naar de vroege ochtend. Net als tijdens het NK wordt het dus weer dauwtrappen komende woensdag, zeker omdat de afstanden in het Kralingse bos nog groter zijn dan in Hoofddorp.

Het belooft spannend te worden, want het is de derde en laatste observatiewedstrijd richting Londen. Uiteraard ga ik wederom van start met zowel Vorman als Florencia. Na deze wedstrijd wordt het team bekend gemaakt, al zal dat misschien wat langer duren dan gebruikelijk omdat er een voordracht gedaan moet worden aan NOC*NSF, die deze goed moet keuren alvorens het team (en de reserves) definitief is. Dat is van latere zorg, eerst woensdag nog een keer alles uit de kast, en dan zien we daarna wel wat dat op gaat leveren.

7 reacties aanBelangrijke week