Categoriƫn

Archief

Definitieve inschrijvingen gepubliceerd

De FEI heeft de lijst met de definitieve inschrijvingen bekend gemaakt. Het is altijd even afwachten welke combinaties uiteindelijk afgevaardigd worden door de verschillende landen. Net als de meeste voorgaande jaren is grade II de grootste groep. Alle sterke namen staan er weer tussen, dus het beloofd een flinke strijd om de medailles te worden, mede omdat de top in vergelijking met andere grades vrij breed is. Als het dan lukt om een medaille te winnen maakt dat het ook wel extra mooi. Er nemen maar liefst 27 landen deel, waarvan er 16 met een team aan de start komen.

De voorbereidingen gaan inmiddels gestaag verder. Er is nog genoeg te doen maar we liggen op schema voor het vertrek van de paarden vrijdagavond. Op zaterdagmiddag vliegen wij zelf richting Londen en gaat het feest echt beginnen. Alles is erop gericht om volgende week donderdag te voor het eerst (maar niet voor het laatst) te vlammen in de wedstrijdring op Greenwich Park.

Klik hier voor de lijst met definitieve inschrijvingen.

2 reacties aanDefinitieve inschrijvingen gepubliceerd

  • Anneke Kemeling via Facebook

    Laten we hopen op een niet-gekleurde beoordeling en dan is alles mogelijk. Het is maar een korte vlucht dus niet te belastend voor de spieren. Succes. Gaan trouwens alle sporters zaterdag naar Londen?

    • Dank je… Niet alle sporters gaan zaterdag, er zijn al veel sporters op trainingskamp. Ben benieuwd hoe groot de Nederlandse ploeg in het dorp is als wij daar zaterdag aankomen.