Categoriën

Archief

Voorbereidingen in volle gang

[Not a valid template] [Not a valid template]Met nog slechts vijf dagen te gaan tot het vertrek van de paarden richting Londen zijn de voorbereidingen uiteraard in volle gang. Diegenen die deze site al wat langer volgen weten dat het inpakken van de zadelkisten mijn favoriete onderdeel is. Zover is het nog niet, eerst kreeg één van de twee kisten die mee gaan een grote onderhoudsbeurt (hartelijk dank Jan en John). De kist is weer helemaal schoon, opgepoetst, en de informatie die er vanuit de organisatie op moet komen te staan kan nu ook heel mooi op de deur. Vorman is zich ondertussen natuurlijk ook aan het voorbereiden. Voor de bezorgde lezers na het zien van de foto; Vorman is prima in orde. Laten we het erop houden dat de mentale voorbereiding natuurlijk niet mag ontbreken…

1 reactie opVoorbereidingen in volle gang

  • Heerlijke foto Gert!

    Ook een top-paard blijf in eerste instantie gewoon paard. Lekker luieren in de zon, rollen in het zand en met een lekker panneerlaagje terug naar stal. Een kuuroord! Mensen tellen daar een hoop geld voor neer.