Categoriën

Archief

Go! bijeenkomst NOC*NSF

[Not a valid template]Vandaag was de laatste bijeenkomst georganiseerd door NOC*NSF voorafgaand aan Londen. De eerste heette ‘Ready’ vorig jaar, eerder dit jaar was ‘Steady’ en nu was het dus tijd voor ‘Go!’. Deze bijeenkomst stond vooral in het teken van het ophalen van het Paralympische kledingpakket. Bij de teamoverdracht was de representatieve kleding al uitgereikt, daarop volgde nu het sportieve pakket. Net als voorgaande keren wederom verzorgd door Asics. In vergelijking met mijn eerdere deelnames aan de Paralympics is dit een zeer uitgebreid pakket, en de kleding ziet er prima uit. De grote weekendtas op de foto zit tot de nok toe vol. Tijdens de bijeenkomst werd verder de laatste informatie verspreid en een aantal filmpjes vertoond van het (nu nog) Olympisch dorp, om te zien waar wij over drie weken terecht gaat komen. De vertrekdatum komt natuurlijk steeds dichterbij, en door dit soort bijeenkomsten gaat Londen nog veel meer leven. Wat mij betreft mag het morgen beginnen….

3 reacties aanGo! bijeenkomst NOC*NSF

 • Sandra

  Toch nog even geduld hebben hoor. Nog even de puntjes op de I en dan over een klein maandje knallen! Jullie kunnen het!

 • desmet-vandenberghe

  dag gert,
  ook uit belgië supporteren wij voor jou en volgen jou zeker op tv tijdens de spelen.
  we duimen en hopen dat alles goed gaat!
  go for it!
  lieve en willy uit heule bij moorsele

  • Dank je! We gaan weer ons best doen. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in… Ik hoop zoals altijd tijdens wedstrijden weer dagelijks van me te laten horen hier.