Categoriën

Archief

Goede dag voor Nederlands team

[Not a valid template]Vandaag was de tweede van in totaal vier wedstrijddagen die meetellen voor het landenteam. Na de teleurstellende dag van gisteren ging het vandaag gelukkig beter. Frank moest als eerste van start voor Nederland, en hij reed een sterke proef met Alphaville die uiteindelijk goed bleek voor een percentage van 71,781% en een derde plaats. Dat goede voorbeeld deed goed volgen door Sanne ‘s middags. Zij scoorde 72,037% en een vierde plaats.
Wat dit precies voor gevolgen heeft voor het landenteam is nog niet duidelijk, een tussenstand volgt pas wanneer ook de laatste rubriek van vandaag afgelopen is.

[Not a valid template]Vanochtend hebben we alleen even licht getraind met Vorman, in voorbereiding op de individuele proef van morgenvroeg. Ik moet als tiende starten om 10.28. Naar aanleiding van het zandzakken debacle van gister krijgen we morgenvroeg de mogelijkheid om de paarden een keer aan de hand in de ring te stappen zodat ze kunnen wennen. Ondertussen hebben we er ook vandaag weer alles aan gedaan om Vorman zo fit mogelijk aan de start te krijgen. Morgen zal blijken of alle inspanningen het gewenste resultaat hebben gegeven…

10 reacties aanGoede dag voor Nederlands team