Categoriën

Archief

Ik mag de spelen openen voor Nederland

Even een korte update, later vanavond volgt een uitgebreider verslag. Vandaag was het de dag van de vetcheck, de laatste training en de loting voor de starttijden van morgen. Om maar met die laatste te beginnen, ik ben waarschijnlijk de eerste van de hele Nederlandse Paralympische ploeg die van start gaat. Mij is de twijfelachtige eer ten beurt gevallen om het dressuurtoernooi te openen. Dat betekend natuurlijk wel dat de vetcheck in ieder geval prima is verlopen. De training daarna liep niet helemaal zoals we dat graag zouden willen. Laten we het maar op een slechte generale houden, dus morgen gaan we er 200% voor. Helaas een kort en bondig verslag vandaag, aangezien de wekker morgenvroeg wel heel vroeg gaat. Wordt morgen uitgebreider vervolgd…

Vandaag is ook de loting geweest voor de individuele proef. Onderstaand de tijden voor beide proeven van de Nederlandse combinaties. Let op, dit zijn Engelse tijden, voor Nederland dus een uur erbij op tellen:

Team test:

Grade II donderdag:
1. Gert 09:00
17. Petra 11:35

Grade IV vrijdag:
6. Frank 09:45

Grade III vrijdag:
12. Sanne 15:10

Individuele proef

Grade II zaterdag:
10. Gert 10.28
13. Petra 10.52

Grade IV zondag:
7. Frank 09:54

Grade III zondag:
6. Sanne 14:30

4 reacties aanIk mag de spelen openen voor Nederland