Categoriën

Archief

Paard en ruiter heelhuids aangekomen in Londen

Het heeft met name voor mij even geduurd, maar zowel Vorman als ik zijn goed aangekomen in Londen. Gisteravond vertrokken de paarden rond 0:00 vanaf stal in Best, en kwamen ruim eerder dan gepland aan  bij de stallen. Onze reis met het vliegtuig vanaf Schiphol begon op een kleine vertraging door het slechte weer prima. Eenmaal aangekomen op Londen Heathrow was men van plan ons naar het Paralympisch dorp te brengen, terwijl wij uiteraard liever eerst naar de paarden gingen. Na koortsachtig overleg en het nodige wachten was het geregeld en vertrokken we vol goede moed richting Greenwich.

Helaas ging dat toch wat minder soepel dan gepland. Al dan niet vanwege enorme (onweers)buien hield het navigatiesysteem ermee op, en onze chauffeuse had geen idee waar ze naartoe moest. Uiteindelijk waren we na ruim twee uur rijden bij het voertuigdepot, waarna Frank en ik alsnog onze weg vervolgden richting Greenwich Park om naar de paarden te gaan. Bijna twaalf uur na vertrek richting Schiphol waren we dan eindelijk op stal bij de paarden. De stallen zijn lekker ruim en licht, dat ziet er allemaal prima uit. Nu wordt het tijd om te gaan slapen, morgenvroeg kunnen we tussen 8 en 9 trainen in de wedstrijdbaan, maar aangezien er werkzaamheden in een tunnel zijn is het maar de vraag of wij op tijd bij de stallen kunnen zijn. Wordt morgen weer vervolgd…

1 reactie opPaard en ruiter heelhuids aangekomen in Londen