Categoriën

Archief

Vanavond reportage laatste voorbereidingen in Hart van Nederland

Vandaag kwamen de paarden van het Nederlandse team naar stal in Best om gezamenlijk de exportpapieren voor de reis richting Londen in orde te maken. Het SBS6 programma Hart van Nederland maakte van die gelegenheid gebruik om een reportage over de laatste voorbereidingen te maken. Er zijn onder andere opnames gemaakt van de controle van Vorman door teamveterinair Brenda Hoogelander, en de wasbeurt zodat Vorman in ieder geval schoon aan de reis gaat beginnen vanavond. Vanavond om 22:30 is de reportage te zien in de late editie van Hart van Nederland.
Ongeveer een uur later zullen de vier Nederlandse paarden vanaf de stal in Best vertrekken richting Calais, waarna in de vroege ochtend de oversteek per boot naar Dover wordt gemaakt. Vanaf daar is het nog een kleine twee uur naar de eerste beveiligingspost van het Paralympische stallencomplex. Na uitgebreide controle van zowel de paarden als alle spullen mag men dan verder naar de stallen. De paarden worden tijdens de reis begeleidt door Brenda en Angelique, de groom van Petra. De rest van het team volgt morgenmiddag, onze vlucht vertrekt rond half twee. Na aankomst op London Heathrow gaan we waarschijnlijk eerst naar het Paralympisch dorp, om hopelijk daarna door te gaan naar de paarden.  Ik kan niet wachten tot ik Vorman fit en wel op stal zie staan in Greenwich Park, waarna het dan eindelijk echt kan gaan beginnen…

 

5 reacties aanVanavond reportage laatste voorbereidingen in Hart van Nederland

 • Sandra

  Wat leuk dat SBS 6 is komen filmen. Ga zeker even kijken vanavond. hopelijk hebben de paarden vannacht een goede reis en kunnen jouw 3e Paralympics vanaf morgen echt beginnen!
  Als ik je niet meer spreek, ongelofelijk veel succes!!!!

 • Ik wens jullie heel veel succes en natuurlijk veel plezier!! Zet ‘m op!!

 • Mooi dat we jou op deze manier kunnen volgen. Vanuit Den Ham wensen we jou natuurlijk heel veel succes!

 • F Hopster

  Gert
  Nog sucses gewenst in londen , probeer een paar plakjes mee te nemen maar denk hieraan het meedoen is net zo belangrijk.
  Frits en Dini

 • Sandra Snel

  Hey Gert,

  Ik heb gisteren gekeken naar Hart van Nederland en het fimpje zag er erg goed en mooi uit! Het was leuk om naar te kijken en wij zijn ook erg trots!
  Nogmaals heel veel succes en plezier in Londen!!

  Sandra en Bodi