Categoriën

Archief

Frank wint wederom brons, Sanne net naast podium

Het Paralympisch dressuurtoernooi werd vandaag afgesloten met de kür op muziek voor grade Ia, III en IV. Frank moest als eerste voor Nederland aan de bak en beleefde een uitstekende première met de door Charles Monterie gemaakte kür voor Alphaville. Net als eergisteren wonnen ze een bronzen medaille, achter Michele George uit België en de Engelse Sophie Wells.
Vanmiddag moest Sanne als allerlaatste van grade III de ring in. Ze reed een goede kür maar eindigde op de ondankbare vierde plaats. Het goud was voor de Duitse Hannelore Brenner, zilver voor Debbie Criddle uit Engeland en brons voor de Deens Anika Dalskov. Ook hier uit mijn hoofd hetzelfde podium als twee dagen eerder.

Bij Vorman bleek vandaag toch wel wederom haar geweldige karakter. Ze heeft alle dagen echt ontzettend haar best gedaan terwijl haar been op dit moment toch niet helemaal is zoals het zou moeten. Ze is uiteraard grondig nagekeken en het is niets ernstigs, maar toch niet bepaald bevorderlijk om te kunnen presteren. Dat ze desondanks toch zo heeft gelopen zegt veel, wat dat betreft had ze absoluut beter verdiend.
Morgenvroeg vertrekken de paarden rond acht uur, waarna ze als alles goed gaat voor de avondspits aankomen op stal bij Miranka in Best.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.