Categoriƫn

Archief

Paarden weer veilig thuis

[Not a valid template]Onze paarden zijn gisterochtend vroeg weer vertrokken richting Nederland. Om op tijd bij de paarden te zijn ging de wekker om tien voor zes, vanaf zeven uur zouden alle spullen ingeladen worden, waarna de paarden rond acht uur zouden vertrekken vanaf het wedstrijdterrein. Net als bij aankomst was er weer een heel leger vrijwilligers beschikbaar om de spullen in de vrachtwagen te laden. Hierdoor stond alles binnen de kortste keren in de vrachtwagen en konden de paarden ingeladen worden. Het leek alsof ze in de gaten hadden dat ze naar huis mochten, ze gingen nog sneller de vrachtwagen op dan bij de heenreis.
Na een voorspoedige reis zijn de paarden inmiddels weer veilig aangekomen in Best. Vorman krijgt nu eerst even een welverdiende vakantie om bij te komen, en dat lijkt haar prima te bevallen…

3 reacties aanPaarden weer veilig thuis