Categoriën

Archief

Thuiskomst

[Not a valid template] We zijn weer terug uit Londen.
Niet lang nadat Vorman niet geheel fit op de vrachtwagen stond begon ik zelf ook aan de terugreis naar Nederland. Dit was niet geheel volgens planning. Eigenlijk zou ik nog tot vrijdag blijven, maar het zat me toch niet lekker met Vorman. Natuurlijk word er thuis prima voor haar gezorgd maar ik zat niet langer op mijn gemak in Londen. We hebben in het verleden natuurlijk al eens vaker narigheid gehad tijdens transport, en omdat ze nu al niet fit aan de reis begon ging ik veel liever naar huis.

[Not a valid template]Er was een vliegticket beschikbaar waar ik dankbaar gebruik van maakte. Vanaf Schiphol zou de reis met de trein richting stal gaan. Die plannen wijzigden echter in de aankomsthal, waar totaal onverwacht mijn vriendin Marloes op me stond te wachten. Samen zijn we met de auto naar Brabant gereden, zodat ik nog sneller op stal was dan ik ‘s ochtends had gedacht. Gelukkig was de reis voor Vorman goed verlopen. Na wat stappen en koelen kon ik haar met een redelijk gerust hart weer op stal zetten, en krijgt ze zoals eerder al gezegd nu eerst even vakantie.
Bij aankomst bij Marloes thuis stond mij nog een tweede verrassing te wachten, getuige de linkse foto bij dit bericht. Ontzettend leuk, en erg knap om in zo’n korte tijd voor elkaar te krijgen, aangezien ze pas ‘s ochtends hoorde dat mijn ticket definitief was.
Eenmaal thuis in Den Ham kreeg ik eveneens een warm onthaal, waar mijn ouders druk in de weer waren geweest met de boog op de rechter foto.

6 reacties aanThuiskomst

 • Geweldig zo’n thuiskomst, je hebt het verdiend

 • Jolien

  Fijn dat jullie weer goed thuis zijn gekomen en nog een mooie ontvangst ook, super.
  Ik hoop dat je genoten hebt in Londen, weer een hele belevenis.
  Fijne vakantie voor Vorman en succes met het rijden van je andere paard.

  Groeten,
  Jolien

 • Brigit

  Gert,

  Wij hebben genoten van je Kür op muziek in Londen. Ik vind dat jullie samen een heel mooi team zijn. Gefeliciteerd met het eindresultaat, dat heb je toch maar zo even gedaan!

  groet,
  Brigit

 • Richard

  Gert,

  Op zich al een prestatie om mee te mogen doen met de spelen en voor jou en je paard een hele belevenis. Ondanks de tegenslagen vindt ik dat je een knappe prestatie neer hebt gezet. Gefeliciteerd!

 • F Hopster

  Gert
  van harte met het resultaat, je hebt het beste er uit gehaald.
  Het meedoen en je laten zien is al heel wat.
  Op naar het volgende toernooi
  Frits en Dini Hopster