Categoriƫn

Archief

Herstel duurt langer dan gehoopt

Na de wedstrijd in Ammerzoden moet ik nu ook de start van het internationale wedstrijdseizoen noodgedwongen aan mij voorbij laten gaan. Het herstel van mijn val duurt langer dan we hadden gehoopt. Niet alleen de wedstrijd in het Belgische Moorsele deze week, maar ook die in het Duitse Mannheim begin mei komen helaas te vroeg. Alles is er nu op gericht om tijdens de eerste observatiewedstrijd, de internationale wedstrijd van Roosendaal weer aan de start te kunnen verschijnen. Dit zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de hulp van Miranka, die mijn paarden in vorm houdt zolang ik nog niet weer te paard mag. Het wordt dus zoals wel vaker een ‘bijzondere’ voorbereiding, maar we zetten alles op alles om er in Roosendaal weer bij te zijn.

3 reacties aanHerstel duurt langer dan gehoopt

 • ellen

  HOI gERT,
  WAT BIJZONDER JAMMER, DAT JE ER IN mOORSELE NIET BENT,
  VEEL STERKTE MET T HERSTEL, HOUD MOED.
  GR
  Ellen

 • Hallo beste Gert,
  Het zit je ook allemaal niet mee. Hopelijk gaat het herstel nu verder goed en kan je toch nog een leuk wedstrijdseizoen meemaken. Ik wens je het allerbeste en een goed herstel.
  Groet Marian

 • Renske

  Hey Gert, jammer… Wij wensen je een spoedig herstel! Gerwin en Renske