Categoriën

Archief

Startlijsten NK gepubliceerd

Op de site van het NK dressuur (www.nkdressuur.nl) zijn de eerste startlijsten gepubliceerd. Dinsdag is het dan eindelijk zover, en wordt voor de Para dressuur de team test verreden. Ik kom als enige met twee paarden aan de start, Zenith en Vorman. Het NK is voor ons tevens de tweede en laatste observatiewedstrijd in de selectieprocedure voor het EK in het Deense Herning volgende maand.
Waarschijnlijk wordt het team van 5 combinaties op het eind van of vlak na het NK bekend gemaakt. Ik had natuurlijk een stroeve start van het seizoen, maar deelname aan het EK is nog steeds mogelijk dus daar gaan we volledig voor. Dinsdag is de teamtest en woensdag de individuele test, maar de beslissing valt pas op zondag in de kür op muziek. Uiteraard zal ik hier weer zoveel mogelijk updates plaatsen de komende dagen. Klik hier voor de startlijst voor de para dressuur van dinsdag.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.