Categoriën

Archief

Klaar voor het NK!

Eindelijk is het dan zover, alles is klaar voor het NK in Hoofddorp dat morgen van start gaat.

Het plan was om met zowel Vorman als Zenith aan de start te verschijnen, maar dat plan is op het laatste moment gewijzigd.
Het rijden van zowel Zenith en Vorman kost nog behoorlijk veel moeite, en omdat deze wedstrijd ook richting eventuele selectie naar het EK belangrijk is wil ik me volledig focussen op Vorman. Zenith is nog niet zo lang bij ons en kan nog wel wat extra training gebruiken, waar we ons thuis op zullen richten.

Voor morgen zijn we helemaal klaar, we hebben er weer zin in! Vorman is lekker gewassen en gepoetst, alle spullen zijn ingepakt en de trailer staat al klaar. We kunnen morgen dus uitgerust van start, de laatste training met Vorman voelde erg fijn en we we gaan er dan ook helemaal voor tijdens de eerste wedstrijddag van morgen. Woensdag volgt de individuele proef en zondagochtend wordt de finale verreden met de kür op muziek. De aangepaste startlijst voor morgen staat hier.

Uiteraard houd ik jullie hier op de hoogte!

5 reacties aanKlaar voor het NK!