Categoriën

Archief

Goede start van NK

[Not a valid template]We zijn de eerste proef van ons Nederlands kampioenschap goed begonnen. We reden een mooie constante proef zonder echte fouten, en scoorden 69,55. Daarmee staan we voorlopig eerste in de gecombineerde tussenstand van grade 1 en 2. Later een uitgebreider bericht.

UPDATE:

Er was weinig tot geen tijd voor een update eerder vandaag. Om 09.30 uur vertrokken we, naar ons idee ruim op tijd, richting Hoofddorp. We zouden daar om 11.00 uur aankomen zodat we alle tijd hadden om Vorman op stal te zetten, de spullen uit te pakken en tussen 12.00 en 13.00 uur gebruik te maken van de mogelijkheid de ring te verkennen. Dat liep echter anders dan gepland. Door een ernstig ongeval op de A2 stonden we maar liefst een uur en een kwartier volledig stil op de snelweg. Gelukkig bleef Vorman goed rustig en kon zelfs het deurtje van de trailer open voor extra ventilatie. Om 12.45 kwamen we op het terrein aan en waren we bang dat we niet voor 13.00 uur nog de ring in konden, iets wat toch wel fijn zou zijn. Na de trailer ergens in het bos langs de kant te hebben gezet, Vorman snel te hebben uitgeladen en in looppas richting de ring te gaan konden we, met de transportbeschermers nog om nog nét even door de ring stappen.

Vorman moest nog gevlochten en gepoetst worden en ook daar waren we door de late aankomsttijd flink druk mee. Gelukkig stond ze door de hulp van Marloes en mijn ouders mooi op tijd klaar zodat Miranka op tijd kon losrijden. Dat losrijden zag er goed uit en zo voelde het ook voor mij zodra ik opstapte. Ze kan misschien nog wat actiever en wat meer gedragen maar het was zeker niet verkeerd.

We reden een hele fijne, constante proef zonder fouten. Vorman was goed geconcentreerd en bleef goed actief. Onze eerste wedstrijddag werd beloond met 69,55 % wat goed was voor een eerste plaats. Een betere start konden we bijna niet hebben en ik ben dan ook helemaal klaar voor morgen. Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

(De tijd is een beetje te kort om de foto’s uit te zoeken, deze volgen hopelijk morgen)

4 reacties aanGoede start van NK