Categoriën

Archief

Noodgedwongen rust (op sportief gebied)

[Not a valid template]Nog nooit is er zolang geen nieuw bericht geplaatst op deze site, en gezien het laatste bericht is dat niet helemaal verrassend waarschijnlijk. Ik moest niet alleen afscheid nemen van Vorman, maar ook Zenith is vanwege een blessure al een tijd niet wedstrijdfit. Ondertussen blijf ik zo fit mogelijk met fysieke training en rijden op ‘good old’ Triumph. Ik had nooit gedacht dat ik nog weer eens op hem zou rijden, maar het is nu een fijne en vertrouwde manier om mijn lijf zoveel mogelijk in vorm te houden. Daar komt de laatste tijd met grote regelmaat nog andere ‘training’ bij, namelijk bij het renoveren van de toekomstige paardenstal. Niet dat ik zelf aan het metselen sla natuurlijk, dat wil ik onze paarden niet aandoen, maar er blijft nog meer dan genoeg over om te doen en te regelen.
Wanneer ik weer de ring in kan met Zenith is op dit moment nog onduidelijk. Helaas komt de eerste observatiewedstrijd, eind volgende maand in Roosendaal nog te vroeg.

6 reacties aanNoodgedwongen rust (op sportief gebied)