Categoriën

Archief

Nederlands landenteam bekend gemaakt

[Not a valid template]Even een snelle update, bondscoach Jeannette Wolfs heeft zojuist het landenteam bekend gemaakt, en ik ben één van de vier gelukkigen :-). Het volledige team bestaat uit Frank, Petra, Yvette en ik. Dan blijven Glasten en Joyce over die voor de individuele medailles gaan strijden. Jeannette gaf aan dat ze vooral heeft gekeken naar de gereden scores de afgelopen wedstrijden en de constantheid daarvan, en daarom het team zo heeft samengesteld.

De veterinaire keuring van vandaag verliep zoals verwacht zonder problemen, alle paarden werden in één keer goedgekeurd. Foto’s van de keuring volgen nog. Voor de keuring had ik al gereden met Winny, de planning was een complete chaos waardoor we gisteren rond 22:30 hoorden dat we vandaag om 07:45  konden trainen. Winny liep lekker dus we gaan vol goede moed op weg naar de eerste proef.

Ook de andere nederlandse paarden liepen fijn, ondanks dat het later op de dag een beetje zoeken was naar een plek om te trainen.

Morgen begint de wedstrijd al vroeg, ik moet om 08:34 de ring in. Dat betekend weer vroeg opstaan dus ik hoop maar dat de opening van vanavond niet al  te lang duurt…

6 reacties aanNederlands landenteam bekend gemaakt

 • Hee Gert,

  Check je filmpje op horsus.nl!

 • Kelly ( zus van irena ; - ) )

  Hallo Gert,

  Onwijs leuk en fijn dat je in de selectie zit en dat je voor het landenteam mag uitkomen!!
  Ik wens je heel veel succes en ga voor je duimen….

  Groetjes, Kelly

 • christa

  Hoi gert,

  Ik wens jou veel succes, en hopen dat je met iets moois kwa prestatie thuis mag komen.

  gr
  christa

 • Annette

  Hoi Gert,

  Blij te lezen dat alles goed gaat met jullie en Winnie. Helemaal mooi dat je geselecteerd bent voor het landenteam. Leuk filmpje trouwens op horsus. Heel veel succes met de wedstrijden en we duimen voor je. We houden morgen (en de komende dagen natuurlijk) met spanning de uitslagen in de gaten.

  Groetjes,

  Annette en Joost

 • Wij wensen alle Nederlandse deelnemers veel succes dit weekend!!En volgen jullie via deze site.
  Gert bedankt hiervoor.
  Groeten uit Limburg,
  Jan en Jeanne

 • zet hem op.haal alles uit de kast.groetjes de rekkendonken fans.uit liempde