Categoriƫn

Archief

Spullen pakken voor Bochum

Het was vandaag weer zover, de zadelkist moest weer worden ingepakt. Mijn ‘favoriete’ hobby. Morgen vertrekken we naar het Duitse Bochum, waar alle Nederlandse kader ruiters/amazones meerijden in het Duits kampioenschap. Dit is voor ons de laatste observatiewedstrijd, in de loop van volgende week zal bondscoach Jeannette Wolfs normaal gesproken het team voor de wereldruiterspelen in Kentucky bekend maken.

In Bochum hebben we met name in grade II en III de nodige concurrentie. Bijkomende uitdaging is dat er gejureerd wordt door uitsluitend Duitse juryleden. Vooral in grades met veel Duitse deelname ben ik erg benieuwd of men een Nederlandse combinatie bovenaan zou durven zetten in een Duits kampioenschap, ook al strijden wij uiteraard niet mee voor de titels.

Maar goed daar hebben we toch geen invloed op, het belangrijkste doel voor mijzelf is proberen de eerste twee observatiewedstrijden een passend vervolg te geven en daarmee een plek in het WK team te bemachtigen. Dat zou geen onmogelijke opgave moeten zijn, maar het moet natuurlijk wel eerst nog gebeuren.

Zoals altijd zal ik ook tijdens de wedstrijd proberen geregeld hier verslag te doen van de wedstrijd, afhankelijk van de internet mogelijkheden in ons hotel…

6 reacties aanSpullen pakken voor Bochum

 • Is Orsini ook duits dan?

 • Ik heb voor de zekerheid even gegoogled en ja ook Orsini is Duits (helaas)… Ben heel benieuwd wat dat gaat opleveren.

 • Kelly

  Hee Gert!

  Nu heb ik je nog niet echt succes gewenst, maar ik ga voor je duimen hoor!
  Jammer van al die Duitse juryleden en Duitse ruiters, maar zeker een extra uitdaging!

  Succes en tot volgende week weer!

 • Dank je! We gaan ons best weer doen, en dan maar hopen dat ik volgende week een positief bericht krijg…

 • Heel veel succes!
  Wil je voor mij een paar plaatjes schieten van Frank? (en mailen?)
  Kan niet mee en zo kan ik dan toch de sfeer proeven!
  Ik probeer zondag nog ff te komen.

  Gr. Annelies

 • Ik lees nu pas je berichtje, vandaag is het niet gelukt om foto’s van anderen te maken. Zal proberen of het morgen lukt. Mailen is dan nog weer een heel ander verhaal vanaf hier, dat zal wel lastig worden… Maar goed die komen dan later wel…