Categoriën

Archief

Paarden aangekomen op Kentucky Horse Park

De dag begon vandaag met een erg goed ontbijt in ons hotel. De kamers zijn ook meer dan prima dus daarover hebben we absoluut geen klagen. Ik zal later deze week proberen een paar foto’s te plaatsen. Het ontbijt was wel redelijk vroeg want we wilden op tijd op het wedstrijdterrein zijn om de proef van Hans-Peter te bekijken. En dat is met de nodige hulp om de afstand van het parkeerterrein naar het dressuurstadion te overbruggen gelukt. Het wemelt hier van de golfkarretjes en dat is echt geen overbodige luxe, al zou het voor veel amerikanen misschien niet eens zo verkeerd zijn om eens wat meer te lopen. Voorlopig schaar ik mezelf nog niet in die categorie en grijp ik dus iedere kans aan om in een golfkar te stappen. Gelukkig heb ik mijn vouwfiets die met de zeecontainer mee was vandaag ook gevonden dus kan ik ook daar mee op pad.

[Not a valid template]Vanmiddag zijn onze paarden na de quarantaine in Cincinnati aangekomen op het wedstrijdterrein. Voordat het zover was hebben we eerst de stallen in orde gemaakt. De stallen zijn op zich prima maar wel behoorlijk open. Omdat het in tegenstelling tot een paar dagen geleden nu behoorlijk fris is hebben de paarden vannacht meerdere dekens op. Als het goed is wordt het weer de komende dagen gelukkig weer droog en warmer.

De paarden werden van Cincinnati naar het Horse Park vervoerd met typisch Amerikaanse joekels van vrachtwagens met oplegger. Trump heeft zich blijkbaar ook hier net als tijdens de quarantaine prima gedragen, en kwam ook behoorlijk fris van de vrachtwagen. Nadat hij een tijdje op stal had gestaan hebben we hem nog even lekker gestapt, morgen gaan we voor het eerst (licht) trainen. Foto’s volgen later, het wordt nu hoog tijd om naar bed te gaan. Hopelijk morgen dubbel goed nieuws, niet alleen dat Trump fit is maar ook dat de dressuurploeg het goud binnengehaald heeft, ze zijn in ieder geval heel goed op weg.

Tot morgen…

6 reacties aanPaarden aangekomen op Kentucky Horse Park

 • Ha Gert,

  Mooi dat de paarden netjes zijn aangekomen, blijft toch altijd een risico, het transport.
  Nu Ravel nog, die zal vandaag wel bij de quarantaine aangekomen.

  Ik het op de site van het GrP een stukje over Ravel geplaatst, heb daarin ook jouw paard even genoemd. Bokt heeft het artikel overgenomen en staat nu met een link op de voorpagina onder het WEG nieuws. Mooie foto’s van Esmee erbij.

  Have fun!

  Tineke

 • Marianne Bresser

  Leuk die artikeltjes voor de ‘thuisblijvers’ om jullie te volgen.
  Geeft een mooi beeld van het geweldige traject dat moet worden afgelegd om in Kentucky te kunnen deelnemen. Wat een organisatie!
  Om maar niet van jullie voorbereidingen te spreken!!!
  Heel veel succes, we volgen jullie allemaal!!!
  Geniet er van!

  Marianne

 • Wilma

  Héé hallo neefje.

  Langs deze weg willen wij je heel veel suc6 wensen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je gaat genieten en alles wat je presteert is erg mooi meegenomen. Trump was de laatste tijd goed bezig, dus…… Ook mooi dat hij zich tijdens de reis goed gedragen heeft. Zijn baasje ook??? We zullen je site goed in de gaten houden. Lieve groetjes van Wilma, Jan, Esmee en Tim

  • Dank je… Ik gedraag me toch altijd goed??? We gaan in ieder geval proberen eruit te halen wat erin zit, en dan moeten we maar zien waar dat goed voor is. En ondertussen blijf ik wel voor leesvoer zorgen als het een beetje meezit.

 • Eline

  Hee ,

  We hebben jullie net op de tribune zien zitten:) Dat was wel grappig tijdens de rit van Imke…. Maar goed hoe is het verder met jullie ? Alles zn gangetje daar ? En de paarden?

  Gr Eline

  • Tja dat kan wel kloppen, we hebben tijdens de laatste tien combinaties op de tribunes zitten bakken, en uiteraard bij de prijsuitreiking. Verder gaat het prima, heb het erg naar m’n zin hier tot nu toe. Het zijn door de grote afstanden alleen wel vermoeiende dagen maar ja, had het niet graag willen missen.