Categoriën

Archief

We zijn in Kentucky

Na een lange dag zijn we een half uur geleden aangekomen in het hotel in Lexington. De dag begon om 02:45 Nederlandse tijd om op tijd op Schiphol te zijn. Inmiddels is het bij jullie 23:50, maar hier nog maar 17:50 dus de dag gaat nog even door. Hopelijk zijn we dan met één goede nachtrust door een eventuele jetlag heen.

‘s ochtends vroeg op Schiphol had ik eerst wat onenigheid met het afgeven van mijn koffer. De automaat gaf aan dat mijn koffer liefst een hele kilo te zwaar was en ik dus bij de balie mijn koffer af moest geven. We hebben nog geprobeerd wat kleding in de handbagage te proppen maar dat kon nooit genoeg zijn. Na een lange rij wordt ik vervolgens glazig aangekeken wat ik kom doen, ik heb nu opeens nog ruim een kilo over. Zo zwaar was die kleding die we in de handbagage gestopt hebben toch echt niet maar goed.

De vlucht vertrok vervolgens met meer dan een uur vertraging, maar doordat we anders toch drie uur in Detroit hadden moeten wachten voor de vlucht naar Cincinnati werd die wachttijd zo wat beter verdeeld. Eenmaal in Cincinnati moesten we nog een dik uur rijden naar het hotel. Het hotel is prima, daar hebben we tot nu toe in ieder geval weinig over te klagen. Morgen meer als de paarden hopelijk aankomen op het Kentucky Horse Park.

4 reacties aanWe zijn in Kentucky

 • sabine

  Goed te lezen dat jullie heelhuids zijn aangekomen…nu de paardjes nog!
  Heel veel plezier, succes en hou mijn zusje in de gaten…haha…
  Sabine

  • Jouw zusje in de gaten houden? Dat lijkt me meer een werkje voor Miranka dan :-). Met de afstanden hier blijf je al erg snel braaf

 • el

  Hee gertje
  Fijn om te lezen dat alles goed gaat aan de andere kant van de wereld.
  Hier hebben we de laatse dingen jullie kant op gestuurd(de paardjes en spullen )
  Nu gaat het echte werk beginnen
  Zet hem op en ik hou je site in de gaten voor zoveer het lukt.
  groetjes el en lientje

 • Thx, ik zal in ieder geval proberen te zorgen voor voldoende leesvoer 🙂