Categoriën

Archief

Glasten rijdt kür niet uit, morgen Petra en ik aan de beurt

Nog even een snelle update voordat ik mijn bed in duik. Vandaag moest voor Nederland alleen Glasten in actie komen, en dat ging niet zoals gepland. Het begin van zijn nieuwe kür verliep prima, maar gedurende de proef bouwde zijn paard Matador meer en meer spanning op. Dit leverde in eerste instantie slechts kleine probleempjes op maar uiteindelijk besloot Glasten zijn kür voortijdig te beëindigen. Een vervelend einde van zijn WK dus.

Morgen is het de beurt aan Petra aan mij. We starten beiden in de laatste groep, en Petra start direct na mij. Na Petra komen dan nog de zilveren en bronzen medaillewinnaars van donderdag in de ring. Ik hoop maar dat ik na mijn rit iets heb om over in spanning te zitten, en niet dat dat net als donderdag niet meer nodig is. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor en we halen nog één keer alles uit de kast. Wordt morgen vervolgd…

3 reacties aanGlasten rijdt kür niet uit, morgen Petra en ik aan de beurt

 • El

  Hoi gertje
  Nog even vanuit nederland,zet hem op
  Vandaag een nieuwe start en een nieuwe kans.
  groetjes van je stal genoten

 • Vic

  Goed gedaan hoor Bolmer!!Proficiat!!
  Alleen jammer van Toon zn snor……
  Die blijft nou mooi zitten…..