Categoriën

Archief

Vroege update

Vandaag een iets vroegere update dan anders. We zijn vandaag na de training namelijk weer teruggegaan naar het hotel, waarna een groot deel van het team de shopping mall in Lexington onveilig is gaan maken. Voor mij niet zo’n goed plan omdat de afstanden op het terrein zelfs met een fiets toch hun tol beginnen te eisen. Vanavond gaan we dan uiteraard terug om Edward en Imke aan te moedigen in de kür op muziek. Edward is in de kür nog niet verslagen met Totilas dus we hopen natuurlijk weer op een Nederlands feestje.

We moesten vandaag buiten trainen, Trump vond het allemaal erg interessant dat er meer te zien was maar was verder lekker relaxed. We zijn nu vier dagen aan het trainen, en ondanks dat we erg rustig opgebouwd hebben voelt hij niet helemaal zo fit aan als we op dit moment graag zouden hebben. Voor in de proef is het waarschijnlijk helemaal niet verkeerd zo, want hij heeft wel de benodigde rust in met name de stap. Toch hoop ik dat hij de komende dagen voor de wedstrijd er nog wat meer aan gaat trekken zodat we ook nog wat over hebben richting de tweede helft van de volgende week. Dan worden immers pas de medailles verdeeld.

Tot morgen maar weer…

1 reactie opVroege update

  • dorothe en carlijn van gaal

    Hallo Gert,

    Wat leuk dat we alles kunnen volgen via je website. Wij wensen jou heel veel succes de komende dagen en de groetjes aan Miranka!

    Groetjes Dorothe en Carlijn van Gaal