Categoriën

Archief

Gitzwarte dag

De wedstrijd in Mulhouse is voor mij eigenlijk al voorbij voordat deze überhaupt begonnen was, maar het missen van de wedstrijd is nog wel het minst erge. Ik was vooruit gereden in een gewone auto zodat de reis niet zo lang duurt, en bij de aankomst van de vrachtwagen hoopte ik dan ook Triumph en Vorman gezond en wel van de klep te zien komen. Zeker na de ellende met Niño op de terugreis van het EK in 2005 ben ik erg opgelucht als de paarden weer heelhuids van de wagen komen. De grond verdween onder mijn voeten toen echter bleek dat Trump nog voordat ze goed en wel de straat uit waren volledig in paniek is geraakt en naar het zich laat aanzien zwaar geblesseerd is achtergebleven op stal. Ik dacht dat ik toch al wel wat had meegemaakt op dit gebied maar deze klap komt ontzettend onverwacht en hard aan… Het is nog afwachten hoe het zich verder gaat ontwikkelen, maar op dit moment zijn de geluiden (van horen zeggen) niet erg positief.

De andere vijf andere paarden, waaronder Vorman, zijn met de nodige vertraging zonder problemen aangekomen op het wedstrijdterrein, maar op dit moment staat mijn hoofd absoluut niet naar het rijden van een wedstrijd, en weet ik eerlijk gezegd ook nog niet hoe ik dat moet gaan doen. Wordt vervolgd.

14 reacties aanGitzwarte dag

 • marianne

  Gert, wat een pech voor je! Maar probeer even achter je te laten wat er is gebeurd, ik ga ervan uit dat je Merrie nu in goede handen is en concentreer je op wat je moet gaan doen! Het gebeurt nu eenmaal en niemand is erbij gebaat dat je je somber voelt. Kop op en ga dr voor!!

  Groetjes, Marianne (instructrice van Angelique van Odi)

 • Dag Gert, las net het slechte bericht. Dat is idd heel erg wat er gebeurd is. sterkte en veel geluk, sterkte en zo

 • Bart

  Gert……je kan er veel of weinig over zeggen, maar dit kun je alleen met een hoofdletter “K” schrijven!!!

  Sterkte en succes met Vorman en probeer er wat van te maken!!

 • Hè bah Gert, wat een naar bericht!
  Sterkte ermee!

  Groetjes, Annelies

 • Wat verschrikkelijk balen zeg, sterkte ermee!!

 • Harry Hazenberg

  Hoi Gert, dat was gvd ff schrikken vanmorgen toen reusje op stal stond, We hebben hem vandaag extra vertroeteld en zijn stal extra gepoetst. Gelukkig was hij vrij rustig, hij was alleen boos dat hij niet mee naar buiten mocht. Vic heeft hem al 2 keer afgespoten en met hem gewandeld. Wij zullen goed voor hem zorgen. Probeer toch een beetje te genieten in Frankrijk. Groeten Marjo, Victor, Harry

  • Ontzettend bedankt allemaal voor de goede zorgen voor Trump, ik hoop dat ie zich ondanks de omstandigheden een beetje gedraagt… Het is ontzettend frustrerend om niets te kunnen doen terwijl jullie het al zo druk hebben nu.

 • Deflin

  Kerel, succes en sterkte!

 • Jeetje wat een tegenslag!
  Wij duimen voor je dat Trump er weer helemaal bovenop komt.

  Probeer toch wat te genieten en je zinnen op Vorman te zetten.

 • Claartje (The Netherlands)

  Gert, verschrikkelijk shit, maar een echte topsporter – wat jij als geen ander bent!!! – kan juist zijn krachten tonen als de dingen niet simpel zijn. Als alles siompel was, werd iedereen wel wereldkampioen. Zet ‘m op, wij geloven hier in Nederland helemaal in je!
  Ik ga morgen eerst naar school (examenbesprekingen van mijn leerlingten)_ en dan naar Hagen waar dochter Debora rijdt, maar ik hoor alles zondag en bel dan. Toi toi toi!

 • Andre Cats

  Beste Gert,

  Wat ontzettend vervelend nieuws. Ik hoop dat het herstel van Triumph goed zal verlopen. Aan jou nu de zware maar belangrijke taak om er in Mulhouse toch een succes van te maken. Maak er het allerbeste van, ook al zal dat niet gemakkelijk zijn,

  Groeten Andre Cats

 • Michel Bulter via Facebook

  Erg vervelend 🙁 Veel sterkte!!

 • Bedankt voor de reacties allemaal, ondanks alle ellende toch fijn om te lezen. Ik weet als geen ander dat de kop laten hangen ook geen oplossing biedt, zeker als ik eenmaal in het zadel zit moet en gaat de knop (denk ik) ‘gewoon’ om. Dat Vorman zoals eerder al gezegd niet helemaal fit aan de reis begon maat het er niet makkelijker op. Morgenvroeg kunnen we trainen en zullen we zien hoe het er met haar voor staat.

 • Franka

  Hey Gert,
  Kop op, Tom is een taaie, ik weet zeker dat het goed komt met hem!! Ik ga in elk geval hard voor hem duimen!
  Het is nu aan jou om te laten zien dat je niet voor niets naar Mulhouse bent gegaan.