Categoriën

Archief

Artikel over classificatie in ‘De Paardenkrant’

Onlangs is in ‘De Paardenkrant’ een artikel verschenen naar aanleiding van de column van Dorli Welp, waar ik eerder al op had gereageerd. Het artikel in De Paardenkrant is dus niet geschreven naar aanleiding van mijn reactie (zoveel lezers heeft mijn website helaas niet), maar ik ben wel blij dat ik benaderd ben om een reactie te geven. Om nogmaals aan te kunnen geven dat het classificatiesysteem over het algemeen naar tevredenheid werkt, en het wat mij betreft niet zo’n ondoorzichtige boel is als soms gedacht. Vanwege de grootte van het artikel is deze wederom terug te vinden op de media pagina.

1 reactie opArtikel over classificatie in ‘De Paardenkrant’

  • Sylvia

    Mijn ervaring met de classificatie op 9 okt.. Schandalig. Ik heb er geen woorden voor. Klopt geen meter van.
    Mvg Sylvia