Categoriƫn

Archief

Aangekomen in Moorsele

De paarden staan lekker op stal, en wij hebben met enige moeite het hotel (en een parkeerplek) gevonden. De dag begon vroeg met het werk op stal, waarna de paarden werden gewassen en de laatste spullen ingepakt. Het laden van de paarden ging grotendeels probleemloos, en we kwamen zonder files mooi op tijd aan bij ‘Het Zilveren Spoor’. We zijn hier al zo vaak geweest dat ik het adres uit mijn hoofd weet, maar de Belgische wegenlogica zorgt ervoor dat een navigatiesysteem toch altijd handig blijft voor het laatste stuk.

Alle Nederlanders staan samen met de Duitsers in een lange stal, dat zal de komende dagen een drukte van belang worden gok ik zo. Gelukkig staan mijn paarden redelijk aan het eind, en niet midden in het ‘feestgedruis’. Vorman en Florencia hebben de reis goed doorstaan, en vanmiddag hebben we beiden even gereden in de wedstrijdbaan. Het bleek dat grade I en II alle dagen binnen moet starten, en grade III en IV buiten. Nu viel het weer vandaag op een paar buien redelijk mee, maar ik vind het niet erg dat wij binnen onze wedstrijden moeten rijden.

Morgen kan ik trainen om 12:00 en 13:00, hoewel de tijd redelijk krap is aangezien Miranka ze eerst nog los moet rijden, en we maar een half uur de tijd hebben per paard. Ik ben benieuwd hoe zowel Vorman als Florencia het morgen doen in de training. Vanaf 15:00 is de veterinaire keuring en moeten alle paarden er tip top bij staan. ‘s avonds volgt dan de loting van de startvolgorde voor vrijdag.
Wordt morgen vervolgd, met een beetje geluk ook met foto’s

 

5 reacties aanAangekomen in Moorsele