Categoriën

Archief

Klaar voor de start…

Alle paarden van Nederland zijn vandaag goedgekeurd, dus morgen kan iedereen aan de bak. Voor de veterinaire keuring van vanmiddag werd er uiteraard eerst nog getraind. We begonnen vandaag weer met Florencia. Ze gedraagt zich super gezien alle nieuwe indrukken voor haar, maar het rijden is nog niet altijd constant genoeg wat mij betreft. Op zich ook niet zo gek natuurlijk, los van al het nieuwe van een internationale wedstrijd is het rijden op zich voor haar ook heel anders als voorheen, en dat gaat nou eenmaal niet van vandaag op morgen. In de training laat ze bij vlagen echt al hele mooie dingen zien, maar om dat nu al constant in de ring te laten zien is niet reëel denk ik. Het doel voor morgen is vooral de ontspanning erin houden, zo nauwkeurig mogelijk door de proef sturen en waar mogelijk laten zien wat ze kan. Qua score/uitslag kan het dan ook alle kanten op denk ik, juist omdat in grade II door de eenvoudige proef je ontzettend nauwkeurig moet rijden om goed te kunnen scoren.

Vorman is ondanks wat problemen bij vertrek de laatste dagen sowieso behoorlijk fit. Ook vandaag in de training had ze weer goed de sokken erin om het zo maar te zeggen. Voor haar is het weer de eerste wedstrijd sinds haar operatie afgelopen oktober, dus in die zin mag ik ook van haar op dit moment geen wonderen verwachten. Ik ben benieuwd hoe we er morgen rond deze tijd voor staan. Er zijn gisteren en vandaag de nodige foto’s gemaakt, maar vanwege de vroege start morgen zal het plaatsen op deze site nog even op zich moeten laten wachten. Via twitter hoop ik morgen in ieder geval wel wat te kunnen laten weten van de resultaten. Wordt wederom vervolgd…

www.quadrille.bz is de homepage van de organisatie, waar de startlijsten en uitslagen zullen worden gepubliceerd.

 

4 reacties aanKlaar voor de start…