Categoriën

Archief

Regen en zonneschijn

[Not a valid template] [Not a valid template]Vandaag even een hele snelle en korte update, het is nu half elf en ik ben net terug in het hotel. Morgenvroeg moet ik alweer om 08:20 de ring in met Florencia en om 09:00 met Vorman. De dag had wat mij betreft twee gezichten, de proef met Florencia ging niet zoals gehoopt. Het losrijden vond ik minder gaan dan gisteren. Enerzijds had dit te maken met de enorme drukte met name in de losrijbaan, maar los daarvan was ze ook weer wat zoekeriger op mijn hulpen. Het achterwaarts was weer het minste onderdeel, maar verder zaten er niet echt grote fouten in. Het was het echter allemaal net niet waardoor de score uitkwam op ‘slechts’ 67,7%. Een paar weken geleden in Moorsele waren we nog blij met zo’n score, maar mede vanwege de eisen van NOC*NSF voor Londen nu niet echt meer. Morgen gaan we er nog een keer helemaal voor, gisteren hebben we laten zien dat ze (veel) beter kan.

[Not a valid template]Vorman zorgde ervoor dat de dag toch nog positief eindigde (met de spreekwoordelijke zonneschijn). We reden wederom een hele sterke proef. En ondanks dat deze proef technisch moeilijker is en we in de proef nog een bak regen op onze kop kregen haalden we opnieuw een persoonlijk record. Dit keer bleef de teller steken op 72,54%. Over twee proeven gerekend (zoals dat voor het landenteam wordt gedaan) ook een record, maar dan niet alleen voor Vorman maar alle paarden waarmee ik ooit internationaal heb gestart.

Morgen dus weer vroeg dag. Een uitgebreider verslag, de nodige foto’s en het verslag van morgen volgen waarschijnlijk pas na thuiskomst. Doordat ik morgen zo vroeg moet rijden hopen we op tijd aan de terugreis te kunnen beginnen. Ik probeer wel via twitter nog wat van de resultaten van morgen te laten weten.

2 reacties aanRegen en zonneschijn