Categoriën

Archief

Frank wint brons, teammedaille op een haar gemist

Even een supersnelle update voordat ik mijn bed opzoek om morgen weer fit te zijn voor de kür op muziek. Frank heeft vandaag brons gewonnen in grade IV. Na een goede proef moest hij alleen de Belgische Michel George en Britse Sophie Wells voor laten gaan. Sanne eindigde in grade III als vijfde. Met het landenteam grijpen we net als tijdens het laatste EK en WK op een haar na naast de bronzen medaille. Dit keer was het verschil wel ontstellend klein, slechts 0,06%.
Morgen is voor mij de laatste kans op een mooi resultaat, in de kür op muziek. Ik moet om 11:35 (Engelse tijd) de baan in. We gaan nog één keer vlammen, en als ik er dan alles uit heb kunnen halen wat er op dit moment in zit ben ik denk ik tevreden. Tot nu toe heeft het allemaal bepaald niet mee gezeten, dus morgen gaan we er nog één keer 200% voor, en dan zien we wel waar het schip strand. Wordt wederom vervolgd…

3 reacties aanFrank wint brons, teammedaille op een haar gemist