Categoriën

Archief

Klaar voor de finale

Het is bijna zover, morgenochtend gaat de wekker weer eens erg vroeg, waarschijnlijk ergens rond 05:15, om op tijd met Vorman in Hoofddorp te zijn voor de afsluitende dag van ons NK. Omdat er drie dagen zaten tussen onze laatste proef en de finale van morgen was het enerzijds zaak om Vorman even bij te laten komen van de eerste twee dagen maar haar weer op tijd scherp te hebben voor morgen. Ik denk dat dat goed is gelukt, en de auto en trailer staan met name dankzij Marloes ingepakt klaar voor ons vroege vertrek morgen.
Het wordt morgen pas de derde keer dat ik deze kür rijd met Vorman. Uiteraard hebben we deze nog een keer goed doorgenomen, maar de ervaring leert dat een kür rijden op een wedstrijd toch vaak net wat anders is als tijdens de training. Daarnaast heeft de concurrentie dit seizoen al vaker hun kür gereden, dus we beginnen morgen met een soort van dubbele achterstand. Het grote voordeel is echter wel dat ik alleen nog maar kan stijgen in het klassement. Daarom is het plan om morgen veel risico te nemen in de kür, we hebben immers niets te verliezen. Ik wil heel graag mijn zesde nationale titel halen, en hoe reëel dat op dit moment is is de vraag, maar ik wil er in ieder geval alles aan gedaan hebben. Na afloop wordt meteen het EK team bekend gemaakt. Op deze plek houd ik jullie uiteraard zoveel mogelijk op de hoogte, wordt morgen vervolgd…

7 reacties aanKlaar voor de finale