Categoriƫn

Archief

Veilig aangekomen in Meerdonk

Zoals de titel al zegt zijn we vandaag met Vorman veilig aangekomen in Meerdonk voor het Flanders Dressage Event dat morgen van start gaat.
Na het NK zijn we veel blijven trainen om ook op deze wedstrijd op ons best aan de start te verschijnen. We hebben nog wat onderdelen van de proef geoefend, Miranka heeft Vorman in prima conditie gehouden en ook bondscoach Joyce Heutink is langs geweest om te helpen bij de voorbereiding. Ze heeft Vorman losgereden zodat ze een zo compleet mogelijk beeld kreeg van ons als combinatie en heeft mij daarna geholpen met diverse onderdelen van de proef, zoals het halthouden, achterwaarts en het vinden van het juiste ritme en tempo. Het was een leuke, leerzame training.

Gisteren hebben we al zoveel mogelijk alle spullen bij elkaar gezocht, schoongemaakt en klaargezet zodat we vandaag zo ontspannen mogelijk konden beginnen aan de reis. Op een kleine file na verliep de reis goed en kwamen we mooi op tijd aan op Stal Hulsterlo. Door het noodweer dat hier gisteren is langsgetrokken zijn de stallen behoorlijk nat. De organisatie zorgt voor dikke lagen droge krullen waardoor de paarden hier verder geen last van hebben. Om 16.00 uur konden we de ring verkennen. Het is een ring waar behoorlijk veel te zien is, maar Vorman was niet onder de indruk.

Na de laatste voerbeurt van vanavond zit deze dag er weer op. Morgen gaat de wedstrijd van start met de teamtest. Vorman en ik gaan om 19.23 uur van start, dus de update zal laat verschijnen.

3 reacties aanVeilig aangekomen in Meerdonk