Categoriën

Archief

‘Uitdaging’ in voorbereiding naar eerste wedstrijd met Aerro

[Not a valid template]Vandaag kwam Hart van Nederland voor een reportage, eigenlijk omdat we zaterdag voor het eerst sinds het overlijden van Vorman op wedstrijd zouden gaan,  nu met onze nieuwe aanwinst Aerro. Het SBS6 programma had eerder aandacht besteed aan onze zoektocht naar een nieuw paard en was benieuwd hoe het nu met ons ging. Het ging erg goed met ons en Aerro, zowel Marloes en ik waren lekker aan het trainen en we zouden ook allebei van start gaan op de wedstrijd in Zuidwolde komende zaterdag. Helaas schrijf ik ging goed, want in de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in onze stal en is de zadelkamer leeggeroofd. Al onze zadels, hoofdstellen, caps en andere spullen van enige waarde zijn gestolen. De redactie van Hart van Nederland kon al deze pech (net als ons) nauwelijks geloven en daardoor ging de reportage meer over de inbraak dan over Aerro, mede omdat we hem nu immers ook niet kunnen rijden.

Ontzettend triest natuurlijk allemaal, ook omdat zowel het zadel van mij als Marloes net helemaal was aangepast en we dus eindelijk echt voluit konden trainen. Door die aanpassingen is met name mijn zadel voor anderen ook helemaal niet of nauwelijks goed bruikbaar, dus de ‘winst’ voor de inbrekers zal wat dat betreft beperkt zijn, terwijl wij nu weer van voren af aan moeten beginnen met een nieuw/ander zadel en het helemaal aan laten passen daarvan. Ondanks alles willen we toch proberen om zaterdag aan de start te verschijnen, als het lukt om een in ieder geval voor Aerro passend zadel te vinden. Nu snel gaan rijden met een zadel wat niet goed past is uiteraard geen optie, dat levert uiteindelijk alleen maar meer problemen op.

Ondanks alles gaan we ervoor om zaterdag toch ons debuut te kunnen maken. De reportage wordt vanavond uitgezonden in de vroege editie van Hart van Nederland, om 19:00 op SBS6.

22 reacties aan‘Uitdaging’ in voorbereiding naar eerste wedstrijd met Aerro