Categoriƫn

Archief

DVB Foundation zorgt voor een goed begin van 2015

[Not a valid template]De bezoekers van deze site zal het niet ontgaan zijn, 2014 was voorzichtig gezegd niet bepaald mijn jaar op paarden(sport) gebied, op de aankoop van Aerro na. Normaal gesproken maak ik ieder jaar rond de feestdagen een jaaroverzicht, maar er stond al genoeg slecht nieuws op de site. Dat nog eens herhalen leek me nou niet bepaald leuk of nuttig leesvoer, dus dat doen we maar niet.
Gelukkig is er inmiddels ook goed nieuws dat het vermelden meer dan waard is. De DVB Foundation was onze pech niet ontgaan, en bood snel na de diefstal van al onze spullen aan om te ondersteunen bij de aanschaf van nieuw harnachement. Dit is natuurlijk geweldig nieuws waar Marloes en ik ontzettend blij mee zijn, waardoor we toch relatief snel weer aan de slag kunnen met onze paarden. Ondanks dat het kort dag is richten we ons op de wedstrijd van komende zaterdag in Ammerzoden. Ook de wedstrijdkalender op de site is vernieuwd met de wedstrijden die op dit moment bekend zijn. Ik kan niet wachten om eindelijk weer de wedstrijdring in te kunnen, en ik ben ontzettend blij met de hulp van de DVB Foundation hierbij.

6 reacties aanDVB Foundation zorgt voor een goed begin van 2015