Categoriën

Archief

Niet van start in Genemuiden

Helaas zijn we vandaag niet naar Genemuiden afgereisd voor de tweede selectiewedstrijd van de Para Dressuur Trophy voor Indoor Brabant. Tijdens de vorige wedstrijd in Vragender en de aanloop daar naartoe hadden we al problemen met het zadel, en helaas hebben we die niet genoeg onder controle kunnen krijgen. Hierdoor was het ondanks vele verwoede pogingen om een oplossing te vinden onmogelijk (en oneerlijk richting Aerro) om vandaag van start te gaan.
Komende week gaan we weer verder met het zoeken naar de oplossing, hopelijk lukt het daarmee om volgend weekend wel weer van start te gaan tijdens de laatste selectie wedstrijd in Susteren. Het belangrijkste is echter dat we een definitieve oplossing vinden zodat we echt weer aan de slag kunnen, en vooral ook kunnen blijven.

8 reacties aanNiet van start in Genemuiden